وبلاگ علمی، فرهنگی، هنری :::همه چیز از همه جا:::

جدیدترین مطالب و اخبار، یافته های جدید علمی، علم روانشناسی، علم پزشکی، علوم فضایی

وبلاگ علمی، فرهنگی، هنری :::همه چیز از همه جا:::

جدیدترین مطالب و اخبار، یافته های جدید علمی، علم روانشناسی، علم پزشکی، علوم فضایی

اندر فواید خیار

خیار گیاهی است که با کاشت دانه های آن بصورت بوته ای از دل خاک بیرون می آید و در اکثر نقاط کشور قابل کشت هست و حتی بصورت گلخانه ای کشت میشود، این میوه براحتی در باغچه خانه نیز قابل کشت است که هر بوته ی آن دارای چندین میوه ی خیار هست و چند روز پس از چیدن میوه ی آن دوباره از گل ها و شکوفه های دیگرش میوه میدهد و طعم بسیار خوشایند و کاربردهای زیادی در آشپزی و تهیه سالاد و.. دارد.خیار میوه ی بومی کشور هندوستان میباشد و یکی از قدیمی ترین گیاه هایی است که کشت میشود و از دسته کدوییان میباشد.پس از توضیحی مختصر درباره این میوه ارزان قیمت اما بسیار با خاصیت به تشریح فواید و خواص درمانی آن می پردازیم:


– خیار دارای کالری بسیار اندکی میباشد و برای افرادی که قصد چربی سوزی دارند بسیار مفید و موثر است.

– مصرف خیار برای درمان زردی یا یرقان مفید است.

– خیار ادرار آور است.

– این میوه به دلیل دفع سم اوره از بدن برای درمان روماتیسم نیز مفید است.

– در تصفیه خون به بدن کمک شایانی میکند.

– تشنگی و عطش را رفع میکند.

– شستشوی پوست چرب با آب خیار باعث شفافیت و لطافت پوست میشود و بسیار مفید است.

– مالیدن خیار روی پوست در رفع خارش پوست،ترک پوست و اگزما موثر است.

– برای درمان یرقان جوشانده پوست خیار بسیار مفید است.

– گذاشتن ماسک خیار و قطعه های خیار بر روی پوست صورت در رفع چین و چروک و پیری پوست موثر است.

– خیار دارای امگا۳ و امگا۶ میباشد و برای سلامت قلب مفید است.

– مصرف روزانه صد گرم خیار، یک چهارم نیاز روزانه بدن به ویتامین K را تامین میکند.

– در هر صد گرم خیار ۱۵ کیلوکالری انرژی وجود دارد که برای افرادی که قصد لاغری و استفاده از خوراکی های کم کالری دارند بسیار مفید است.

– خیار دارای مقادیر قابل توجهی کلسیم،منیزیم،فسفر،پتاسیم،منگنز است که برای سلامت عمومی بدن ضروری هستند.

– خیار دارای فیبر هست و بهتر است با پوست مصرف شود و برای عملکرد بهتر روده ها موثر است.

– ویتامین A,C,B5 سایر ویتامین موجود در خیار هستند.

– پژوهش های جدید پزشکی تاثیر ضد سرطانی خیار به دلیل وجود ماده ای بنام کوکوربیتاسین‌ها در آن را به اثبات رسانده اند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.